Proje kapsamında; 6,3(7,2) kV – 1.500 kW-166 A Pompa motorlarına orta gerilim yumuşak yol verici ile devreye alınması tamamlanmıştır.

Sistemde 3 adet pompa motorlarına ayrı ayrı OG yumuşak yol verici kullanılmıştır. İşletme talebi doğrultusunda 6,3 kV(7,2 kV) seviyesinde 250 A’lik Alman menşeili Igel marka yumuşak yol verici tercih etmiştir. Çok kısa sürede, projelendirme, imalat ve devreye alma süreçleri tamamlanmıştır.
Amaç, ilk yol verme anında motorda oluşan demeraj akımını azaltma, elektrik ve mekanik darbelerin engellemesidir. İlave olarak, her motor için motor Koruma Rölesi ile de motor da tam bir koruma sağlanmıştır.
Proje Kapsamında;
- 3 adet 250 A OG Yumuşak Yol Verici
Tesislerinizde OG ve AG Yol Verme Yöntemleri hakkında destek almak isterseniz bizlere 0216 311 30 69 numaralı hattımızda ulaşabilir ve ürünlerimizi daha detaylı incelemek isterseniz www.cedetas.com.tr internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
![]()
